Eye Filmmuseum en Panasonic tekenen samenwerkingsovereenkomst

Eye Filmmuseum en Panasonic hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De elektronicagigant is exclusief leverancier van visuele oplossingen voor evenementen in Eye.

Sandra den Hamer, directeur Eye Filmmuseum, zegt in een persbericht over de samenwerking: “Met behulp van de technologie van Panasonic willen we de bezoekers op nog meer kwaliteit trakteren en ze een unieke ervaring bieden. Met hen kunnen we de hoge verwachtingen zeker waarmaken.” Panasonic hoopt zo “bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het Filmmuseum”, voegt Karl Everaert, Country Manager Panasonic Business, hieraan toe.

Op de foto: Hester Barkey Wolf (Head of Development, Eye Filmmuseum), Karl Everaert (Country Manager, Panasonic Business), Sandra den Hamer (Directeur, Eye Filmmuseum), Ben Moors (Project Sales Manager Benelux, Panasonic Visual Solutions) en Tamsin Campbell (Corporate Partnerships, Eye Filmmuseum).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *