KNVI/O&O organiseert kennismiddag over groene, duurzame bibliotheken

Hoe zit het met klimaatneutrale depots en bibliotheekgebouwen? Hoe kun je als informatieprofessional bijdragen aan een duurzame bibliotheek? Hoe ‘groen’ is het bewaren van informatie eigenlijk? Dergelijke vragen komen op 5 juni aan bod tijdens de kennismiddag over groene, duurzame bibliotheken, verzorgd door de KNVI-afdeling Onderwijs en Onderzoek (O&O). 

In een informele setting zal onder meer Dorien Haagsma (Koninklijke Bibliotheek) vertellen over wat je als medewerker kunt doen om je organisatie duurzamer te maken. Tanja de Boer (Koninklijke Bibliotheek) zal spreken over duurzame depots. En Vincent Robijn (Historisch Centrum Overijssel) zal reflecteren op hoe ‘groen’ digitaliseren eigenlijk is. Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie.

Deze kennismiddag is afgelast.

(Beeld: National Library, Singapore; foto: Terence Ong – Own work, CC BY 2.5)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *