WAT VIND JE IN DIT ARCHIEF?

In het archief zijn – op dit moment – 5 jaargangen van het vakblad IP opgenomen. Alle bijdragen uit de jaargangen 2012 – 2016 zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Full-text, maar ook als pdf. Op dit moment wordt gewerkt aan om ook de pdf’s van eerdere jaargangen in het archief op te nemen.

Ook bevat het archief alle nummers die in 2017 zijn uitgekomen. Dit deel is alleen toegankelijk voor IP-abonnees. Om deze content in te zien kunnen abonnees via Uitgeverij IP rechtsboven op de site inloggen met hun wachtwoord of mailadres. Abonnees via de KNVI loggen in via Mijn.KNVI.nl.

Heb je problemen met inloggen? Stuur dan een mail naar administratie@informatieprofessional.nl. Abonnees via de KNVI kunnen voor hun vragen terecht bij info@knvi.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *