Sven Kraaijenbrink en Daniël Wortel winnen Young Talent Award 2017

Traditiegetrouw presenteerden jonge vakgenoten tijdens het KNVI Jaarcongres op 9 november jl. hun innovatieve en bijzondere projecten. Het publiek fungeerde als jury en verleende de titel Young Talents 2017 aan Sven Kraaijenbrink en Daniël Wortel, beiden werkzaam bij De Nieuwe Bibliotheek in Almere.

Op het podium stonden dit jaar:
Bart Oevering; hij vertelde over zijn studieproject omtrent phishingmail;
Robin Verleisdonk; hij innoveert de Bibliotheek Eindhoven als een startup;
Glen Tiktak en Rick Rosendaal; zij lichtten hun een serious game voor het bedrijfsleven toe;
Lieke Beelen; zij vertelde over het vereenvoudigen en visualiseren van complexe juridische informatie;
Sven Kraaijenbrink en Daniël Wortel; zij hielden een presentatie over hun blog, kledinglijn en marketingstrategie voor De Nieuwe Bibliotheek.

Met hun blogs op Biblyo, een YouTube-kanaal en de kledinglijn Read zetten Sven en Daniël De Nieuwe Bibliotheek stevig op die kaart. Ze overtuigden het publiek ervan dat zij zich het komende jaar de KNVI | Victorine van Schaick Young Talents mogen noemen. Als prijswinnaars mogen zij van sponsor Victorine van Schaickfonds | KNVI een congres naar keuze bezoeken. Hiervan zullen zij in 2018 verslag doen in IP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *