FOBID organiseert bijeenkomst over implementatie van AVG

Op maandagmiddag 13 november organiseren FOBID en de FJC (juridische commissie) een informatiebijeenkomst over de implementatie van de AVG bij bibliotheken. De AVG is de Algemene verordening gegevensbescherming die vanaf 25 mei 2018 van toepassing is.

Mirjam Elferink (advocatie en onder andere docente van de cursus Privacy en de Bibliotheek GO opleidingen) en Clementine Bevers (juridisch adviseur Koninklijke Bibliotheek) vertellen de bezoekers wat de nieuwe wetgeving voor hun bibliotheek betekent. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

De bijeenkomst is geschikt en open voor alle geïnteresseerde bibliotheekcollega’s, maar met name voor bibliotheekmedewerkers/-management belast met het nemen van beslissingen rondom de implementatie van de nieuwe wetgeving.

Meer informatie en aanmelden kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *