Internationale IASL-conferentie in Maastricht

Voor het eerst doet de jaarlijkse International Association of School Librarianship (IASL)-conferentie Nederland aan. In Maastricht vindt van 28 juni-2 juli de vijfdaagse conferentie ‘The School Library Rocks’ plaats (met ook een online conferentie). Aan bod komt recent wetenschappelijk onderzoek binnen het vakgebied ‘onderwijs + bibliotheek’. Ook is er volop aandacht voor praktijkverhalen en -ervaringen van collega’s uit de hele wereld.
Het programma omvat meer dan honderd sessies, waaronder Research papers, Professional papers, Workshops, Posters; Keynotes, Professional Meetings,  ‘social events’ zoals het galadiner met de ‘IASL Auction’, bezoeken aan scholen en bibliotheken en een informatiemarkt met deelnemers uit binnen- en buitenland.
De conferentie richt zich op iedereen die werkt in of voor het onderwijs, van basisonderwijs tot hoger onderwijs, als mediathecaris, informatiespecialist, mediacoach, IT-specialist, docent-bibliothecaris. En natuurlijk ook op iedereen die interesse heeft in dit vakgebied en zich wil laten bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen.
Bezoekers kunnen zich aanmelden voor één of meerdere dagen en / of voor de Online Conference.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *