LexisNexis en de nieuwe bibliotheek Almere gaan samenwerken

De nieuwe bibliotheek in Almere en LexisNexis hebben gisteren een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het opzetten van een informatieservice voor Zelfstandige Professionals in Flevoland. Dat schrijft RTV Almere.

Met de dienst wil de nieuwe bibliotheek ZZP’ers en kleine ondernemers ondersteunen bij het actueel houden van de kennis op het eigen vakgebied door hen toegang te verstrekken tot een groot aantal Nederlandstalige bronnen, zoals kranten, tijdschriften en nieuwssites. LexisNexis biedt toegang tot die bronnen, de bibliotheek zorgt voor de selectie van de informatie en voor de distributie op maat. De dienstverlening zal worden aangeboden met ingang van april 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *