Prijsuitreiking Wiki Loves Earth bij schrijfworkshop Wikipedia

Op zondag 5 oktober organiseert Wikimedia Nederland in samenwerking met Naturalis een schrijfworkshop. Tijdens deze schrijfworkshop wordt uitleg gegeven over het schrijven (of verbeteren) van artikelen op Wikipedia rondom het thema de Nederlandse natuur. Daarna kunnen deelnemers direct zelf aan de slag, onder begeleiding van ervaren Wikipediabewerkers. De workshop wordt gehouden in de bibliotheek van Naturalis te Leiden. Het evenement gaat van start om 12:30 en duurt tot 17:30. Inschrijven is verplicht vanwege beperkte plaatsen. Aanmelden voor het gratis evenement kan via de website Wikimedia.nl.

Tijdens het evenement vindt ook de prijsuitreiking van de wedstrijd Wiki Loves Earth plaats, die als onderdeel van het Project Natuur werd georganiseerd. Deze wedstrijd leverde 1.395 foto’s en geluidfragmenten op, allemaal gemaakt in de Nederlandse Nationale Parken. Verder zal Wikimedia Nederland informatie geven over het ‘Project Natuur’: onder dit project zal de informatie over de Nederlandse natuur op Wikipedia worden uitgebreid en verbeterd. Na afloop is er een receptie om de dag feestelijk af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *