Nieuwe innovatieprijs

Dit najaar wordt voor het eerst de Innovatie voor Informatie Award uitgereikt. De IvI Award is bedoeld voor innovaties in de informatiebranche.

Met het uitreiken van deze award wordt beoogd het innovatieve klimaat te bevorderen in bibliotheken, archieven en afdelingen die binnen hun organisatie de ontsluiting van informatie als hoofdtaak hebben.

Voor de IvI Award komen initiatieven in aanmerking in openbare, onderwijs- en speciale bibliotheken en archieven met een openbaar karakter. Het gaat om innovaties op technisch en sociaal gebied, zolang ze maar ten goede komen aan het publiek.

De IvI Award is een initiatief van de Stichting Innovatie voor Informatie. De prijs wordt toegekend door een onafhankelijke jury en zal worden uitgereikt tijdens het KNVI-congres in november. Neem voor meer informatie contact op met Huub van Dommelen via info@iviaward.nl.

Deze bijdrage komt uit IP nr. 4 / 2014. Het gehele nummer kun je hier lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *