Online college over hyperlinked Library

School of Library and Information Science biedt gratis collegereeks aan voor informatieprofessionals. Op 3 september a.s. begint een MOOC (Massive Open Online Course) over de hyperlinked library. De online collegereeks wordt verzorgd door de San José State University School of Library and Information Science (SJSU SLIS) en is speciaal bedoeld voor informatieprofessionals die belangstelling hebben voor innovatie en de toekomst van de bibliotheek.

De stof die tijdens de cursus, die twaalf weken duurt, wordt behandeld maakt deel uit van de masteropleiding Bibliotheek- en informatiewetenschappen aan SJSU SLIS. De MOOC levert echter geen officiële studiepunten op. Deelname aan de Hyperlinked Library MOOC is gratis. Er is een limiet van 400 deelnemers. Het cursusmateriaal bestaat uit gratis toegankelijke open access-artikelen.

Hyperlinked Library MOOC: bit.ly/11kuH62

Deze bijdrage komt uit IP nr. 5 / 2013. Het gehele nummer kun je hier lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *