Carrière

De Universiteitsbibliotheek Rotterdam heeft een nieuwe organisatiestructuur. Onder het motto ‘Interconnecting Information’ streeft de UB naar een betere dienstverlening aan studenten, onderzoekers en docenten. Een en ander heeft tot twee aanwervingen geleid.

Maarten Steenhuis MSc. treedt per 1 augustus in dienst als adjunct-directeur UB en Hoofd Scientific Information Provision. Momenteel is hij werkzaam bij de Universitaire Bibliotheken Leiden als hoofd van de sector Digitale Diensten.

Roel Otten vervult met ingang van 1 juli de functie van Hoofd Academic Services. Hij was hiervoor hoofd van de Bibliotheek van het Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg (NIVEL).

Deze bijdrage komt uit IP nr. 7&8 / 2012. Het gehele nummer kun je hier lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *