6796 x gelezenReageer
Documentaire ‘Alles is informatie’ online
Documentaire ‘Alles is informatie’ online
2 december 2014

Eind november ging ‘Alles is informatie’ van de Vereniging SOD in première in Lantaren / Venster te Rotterdam. Deze documentaire is nu ook online te bekijken.

Deze film over het informatievakgebied brengt de ultieme uitdaging in beeld: een beter presterende organisatie met behulp van informatie. En passant wordt een inkijkje in het dagelijks werk van informatieprofessionals gegeven; de docu laat kansen, valkuilen, ontwikkelingen en het belang zien van goed informatiemanagement.

‘Alles is informatie’ is geschikt als discussiestuk. Een kijkwijzer leidt de kijker door de verschillende onderdelen van de film.

Reageren

*verplichte velden
 
 
IP #5: #LibrariesResist!

Sinds zijn verkiezing tot president van de Verenigde Staten is Donald Trump dominant aanwezig in de internationale media. Nu prijkt hij ook op de cover van IP. Hij is de eerste politieke leider die die twijfelachtige eer krijgt, en dat is natuurlijk niet voor niets. In het artikel ‘Bad-Ass Librarians en Guerilla Archivists’ brengt Marjo Bakker in kaart welke gevaren Amerikaanse bibliothecarissen en archivarissen zagen opdoemen en welke acties zij tot dusver ondernamen in een poging het tij te keren.