4135 x gelezenReageer
Museum Meermanno start nieuwe crowdfundingactie
Museum Meermanno start nieuwe crowdfundingactie
9 mei 2014

Museum Meermanno is de actie ‘Boekje zoekt jou’ gestart. Hierbij kunnen mensen via de website of Facebookpagina van Meermanno voor een klein bedrag een van de miniboekjes uit de collectie van het museum adopteren. 

De tien miniboekjes die voor de actie zijn geselecteerd, kunnen elk voor €10,- geadopteerd worden. Deze tien boekjes zijn t/m 13 juli te zien in de speciale zaal voor bijzondere boekvormen. De vergrootglazen liggen ernaast. De donaties komen ten goede aan het beheer, behoud en presentatie van de museumcollecties. Fonds 1818 ondersteunt de actie en verdubbelt de eerste 200 donaties. 
In 2011 lanceerde het museum de crowdfunding actie ‘Boek zoekt vrouw, man of bedrijf’, waarbij mensen vanaf 50,- euro een boek uit de collectie kunnen adopteren. Deze actie loopt nog steeds. Met 'Boekje zoekt jou!' kan nu ook voor een klein bedrag een klein boekje geadopteerd worden. Bijdragen van het publiek zijn extra belangrijk nu het museum per 1 januari 2013 met 25% is gekort op het subsidie. Het museum wil met de beide acties de zorg voor de collecties veiligstellen.

Reageren

*verplichte velden
 
 • iphone customer care phone number

  Apr 6, 2017, 14:10

  Apple iPhone predominantly has played the change agent in the mobile phone market. It has provided a very dynamic experience to the customers.

 • mpresults.nic.in

  Apr 10, 2017, 10:37

  we will provide the latest news and updates about MP results Board 10th 12th Result 2017

 • xender for pc download

  Apr 11, 2017, 13:48

  Gone are the days when we had used Bluetooth for files transfer from one mobile to another which would actually take some minutes for complete transfer. L

 • Spotify for Mac

  Apr 17, 2017, 07:21

  Spotify brought about a great gift for all the music lovers online

 
IP #2 2017: cybersecurity

Ronald Prins, directeur van cyberbeveiligingsbedrijf Fox-IT, doet in IP #2 een aantal pittige uitspraken. ‘Ik hoop eigenlijk op een grote cyberramp. Dan weet ik zeker dat de ogen van de overheid geopend worden.’ Hij benadrukt dat we af moeten van het ongegronde standpunt dat alle cruciale instanties/bedrijven in Nederland zelf voor hun beveiliging moeten zorgdragen.