1564 x gelezenReageer
Online supermarkt Picnic haalt boeken van Bibliotheek Houten thuis op 
Online supermarkt Picnic haalt boeken van Bibliotheek Houten thuis op 
29 juni 2017

Online supermarkt Picnic levert in Houten niet alleen de boodschappen af, maar sinds kort ook bibliotheekboeken. De uitgeleende titels van Bibliotheek Houten worden met elektrische bezorgwagentjes gratis thuis opgehaald en teruggebracht naar de bibliotheek.Bibliotheek Houten ziet de samenwerking als een kans om zijn leden beter te bedienen en drukke gezinnen te ontlasten doordat ze voor het inleveren van hun boeken niet meer de deur uit hoeven. Online supermarkt Picnic hoopt op deze manier lezen voor zijn klanten leuker en makkelijker te maken.

“Op dit moment is het ophalen van de boeken in Houten een proef,” vertelt Marjolein van den Blink van Picnic aan IP. “Maar het wordt al zeer enthousiast ontvangen. Onze klanten uit alle regio's reageren erg enthousiast en er zijn zelfs al bibliotheken die ook aangegeven hebben interesse in een dergelijke samenwerking te hebben. Het zou dus goed kunnen dat we dit verder uitbreiden.”

Reageren

*verplichte velden
 
 
IP #6: Marco de Niet kijkt terug op 11 jaar DEN

In de nieuwste IP aandacht voor een onderzoek naar opleidingsbehoeften in ons vakgebied, de indrukken van een big data-congres in New York, interview met Marco de Niet bij zijn afscheid van DEN (en tevens spreker op het komende KNVI Jaarcongres) en drie zelfhulp)boeken over smartphoneverslaving.