363 x gelezenReageer
New York Public Library koopt archief van rockzanger Lou Reed
New York Public Library koopt archief van rockzanger Lou Reed
6 maart 2017

De New York Public Library heeft het complete archief van Lou Reed gekocht, de rockartiest die in 2013 overleed. “Mijn droom is altijd geweest om het werk van Lou volledig openbaar te maken voor het publiek”, zei z'n weduwe Laurie Anderson in een persbericht.

Behalve zo’n 3.600 geluids- en 1.600 video-opnames telt het archief ook honderden foto’s, documenten, notities en persoonlijke voorwerpen uit de carrière van de muzikant. Tot 20 maart exposeert de New York Public Library delen van het archief. Lou Reed zou dit jaar 75 zijn geworden.

 

Meer achtergrondinformatie op www.newyorker.com

 

(Fotonikolai36, CC BY-SA 2.0)

Reageren

*verplichte velden
 
  • Aptoide iOS

    Apr 13, 2017, 14:36

    the users to create their own App store on Aptoide and sell it to other users by registering on the official website of Aptoide

 
IP #2 2017: cybersecurity

Ronald Prins, directeur van cyberbeveiligingsbedrijf Fox-IT, doet in IP #2 een aantal pittige uitspraken. ‘Ik hoop eigenlijk op een grote cyberramp. Dan weet ik zeker dat de ogen van de overheid geopend worden.’ Hij benadrukt dat we af moeten van het ongegronde standpunt dat alle cruciale instanties/bedrijven in Nederland zelf voor hun beveiliging moeten zorgdragen.