953 x gelezenReageer
Monitor brengt Amsterdamse museumsector in beeld
Monitor brengt Amsterdamse museumsector in beeld
28 februari 2017

Onlangs is de tweede Amsterdam Museum Monitor gepresenteerd. Dit rapport (pdf) van de Stichting Samenwerkende Amsterdamse Musea brengt de museale sector uitgebreid in kaart en laat zien welk belang de musea hebben in de stad en de regio.

Elk jaar brengen de musea hun eigen cijfers naar buiten. Dit jaar is er voor het eerst onderzoek gedaan naar de omvang van de sector naast de bezoekersaantallen. Welke cijfers en gegevens worden door verschillende partijen onderzocht en gepubliceerd en hoe kan daar eenheid in worden gebracht? Deze vraag lag ten grondslag aan de Amsterdam Museum Monitor 2016. De uitkomsten bieden meer dan voldoende aanleiding om het onderzoek de komende jaren voort te zetten en daar waar mogelijk de samenwerking tussen de musea in Amsterdam en de metropool verder te verdiepen.

Reageren

*verplichte velden
 
  • Days of Our Lives Spoilers

    Apr 1, 2017, 13:57

    great work..it really needs to be hardworking to run these type of great blog.. thanks for the information keep updating..!!

 
IP #2 2017: cybersecurity

Ronald Prins, directeur van cyberbeveiligingsbedrijf Fox-IT, doet in IP #2 een aantal pittige uitspraken. ‘Ik hoop eigenlijk op een grote cyberramp. Dan weet ik zeker dat de ogen van de overheid geopend worden.’ Hij benadrukt dat we af moeten van het ongegronde standpunt dat alle cruciale instanties/bedrijven in Nederland zelf voor hun beveiliging moeten zorgdragen.