1155 x gelezenReageer
Bol.com en Kobo lanceren abonnementsdienst voor e-books
Bol.com en Kobo lanceren abonnementsdienst voor e-books
28 februari 2017

Bol.com heeft op 22 februari samen met e-readerproducent Kobo een abonnementsdienst voor e-books gelanceerd. Voor een vast bedrag van € 9,99 per maand hebben abonnees onbeperkt toegang tot 40.000 e-books, waaronder ruim 16.000 Nederlandstalige titels. 

In januari kwamen er al berichten naar buiten over de e lancering van een abonnementsdienst door Bol.com. Bol.com zegt met het Kobo Plus-abonnement het grootste aanbod aan digitale boeken te bieden met meer dan 40.000 verschillende e-books, waaronder ruim 16.000 Nederlandstalige titels. De ambitie is dat het aanbod aan het eind van dit jaar verdubbeld is. Tot het assortiment behoren ook nieuwe titels als De Greppel van Herman Koch, Judas van Astrid Holleeder, Huidpijn van Saskia Noort, DJ van Kluun, en De ijsmakers van Ernest van der Kwast. Het aantal titels zal in de komende maanden blijven groeien, aldus Bol.com in een persbericht. 

Zie ook de analyse van Raymond Snijders: ‘Kobo Plus: een eerste indruk van de ebookabonnementsdienst van Bol en Kobo’

Reageren

*verplichte velden
 
  •  
 
IP #2 2017: cybersecurity

Ronald Prins, directeur van cyberbeveiligingsbedrijf Fox-IT, doet in IP #2 een aantal pittige uitspraken. ‘Ik hoop eigenlijk op een grote cyberramp. Dan weet ik zeker dat de ogen van de overheid geopend worden.’ Hij benadrukt dat we af moeten van het ongegronde standpunt dat alle cruciale instanties/bedrijven in Nederland zelf voor hun beveiliging moeten zorgdragen.