Belastingdienst/FIOD zoekt een operationeel analist

Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand, waarna jouw sollicitatie conform geldende afspraken in beschouwing wordt genomen. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee. 

TNO zoekt een Content Manager en Databeheerder

TNO zoekt een Content Manager en Databeheerder

Locatie
Den Haag

Opleidingsniveau
hbo

Uren per week
Fulltime - 40

Wat ga je doen?
Als Content manager en data beheerder houdt jij je bezig met het opzetten, beheren en ontwikkelen van databases en websites waarop wetenschappelijke TNO content wordt geëxploiteerd naar gebruikers binnen TNO, maar ook naar de wereldwijde wetenschap community.  In de ontwikkeling zal tevens gebruik gemaakt worden van het aanleggen van gebruiksprofielen en specifieke algoritmes voor klantherkenning.

Je voornaamste taken:

Ministerie van Veiligheid en Justitie zoekt een informatiespecialist

Functieomschrijving
Faciliteren van kennisuitwisseling, analyseren, adviseren en informatievoorziening; bij het Kennis- en Kwaliteitscentrum doen we er alles aan om de inspecteurs van de Inspectie Veiligheid en Justitie bij hun werkzaamheden te ondersteunen. Met jouw goede analyse- en adviesvaardigheden zorg jij er als informatiespecialist voor dat de inspecteurs over up-to-date en volledige informatie beschikken.

Op zoek naar een baan als documentalist of als functioneel beheerder? Kijk ook eens op www.informatieprofessionalz.nl

Informatieprofessionalz.nl is de ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van Informatie Management.

 
IP #5: #LibrariesResist!

Sinds zijn verkiezing tot president van de Verenigde Staten is Donald Trump dominant aanwezig in de internationale media. Nu prijkt hij ook op de cover van IP. Hij is de eerste politieke leider die die twijfelachtige eer krijgt, en dat is natuurlijk niet voor niets. In het artikel ‘Bad-Ass Librarians en Guerilla Archivists’ brengt Marjo Bakker in kaart welke gevaren Amerikaanse bibliothecarissen en archivarissen zagen opdoemen en welke acties zij tot dusver ondernamen in een poging het tij te keren.